Välkommen till vår Doglyness BLOGG

Din främsta resurs för allt som rör naturlig, ekologisk och hållbar djurvård!

Hundars och miljöns välbefinnande är vår högsta prioritet här på Doglynessess. Därför har vi tagit på oss uppdraget att utveckla de bästa, helt naturliga produkterna för grooming; produkter som är bra för hundar, för vår värdefulla miljö och för dig. Vårt varumärke står för medvetenhet och transparens, mål för framtiden, innovativa egenskaper, principer, åtgärder och allt kan sammanfattas under ett motto: För kärlek till våra hundar och vår planet!

På följande sidor delar vi med oss om våra insikter om hundars hälsa och välbefinnande, vi ger tips och tricks om skötsel och hjälper dig välja rätt produkt för din hunds specifika behov. Med fokus på hållbarhet, naturliga ingredienser och öppenhet strävar vi efter att bli världens mest betrodda varumärke för omvårdnad av husdjur!

Anka Hana Sladoljev

Grundare och VD för Doglyness

Hej hundälskare,

Tack för att du följer Doglyness och välkommen till nästa nivå när det gäller hundvård. Jag är glad över att ha dig här!

Läs mer på

ALLT OM HUNDAR

Anything is paw-sible in All Things Dog!

Hitta allt och alla du vill veta om våra fyrbenta vänner här.
Våra hundar är verkligen en del av vår familj, och att lära sig mer om dem hjälper oss att utveckla en bättre förståelse för dem och deras behov. Undrar du vilka personlighetsdrag som förknippas med vissa raser, eller hur du lär din hund att sitta? Du hittar sannolikt den informationen här. Allt om hundar är platsen för resurser om hundars beteende, tips om pälsföräldraskap och några roliga artiklar också!

april 15, 2024

5 tecken på att din hund behöver byta till ett naturligt hundschampo

mars 15, 2024

Har hundschampo ett bäst-före datum?

PÄLS OCH HUDVÅRD

Mjäll, utslag, matt päls, håravfall - det råder ingen brist
på päls- och hudproblem som vi ställs inför som hundägare och hundskötare.

Att förstå hur man identifierar problem med din hunds päls och hud ger oss viktiga ledtrådar till vad som händer med dess allmänna hälsa. I detta bloggavsnitt, vi tar upp viktiga frågor om din hunds päls och hudvård. Lär dig allt om de olika tillstånd som kan påverka din hunds hud och hur du håller pälsen glänsande och frisk!

DOGLYNESS NYHETER

Håll dig uppdaterad om allt som händer här på Doglyness med Doglyness Nyheter!

Här presenterar vi varumärkesuppdateringar, nya produkter och ingredienser
samt nyheter från husdjursbranschen. En av grundpelarna i varumärket
Doglyness är transparens och att involvera vår omgivning i alla aspekter av verksamheten. Vi vill att du ska känna till alla spännande och innovativa saker som vi arbetar med bakom kulisserna. Här hittar du alla höjdpunkter från Doglyness!

januari 15, 2024

Vi presenterar Doglymat: Den miljövänliga mattan för hundvård

december 15, 2023

Tre år av Doglyness: En resa av passion, syfte och tillväxt

september 15, 2023

Bakom priset: Att förstå kostnaden för Doglyness-produkter

augusti 15, 2023

Ett brev från vår grundare

GROOMERS STRÅLKASTARE

Det finns så många fantastiska hundfrisörer i Doglyness-communityn att vi inte kan vänta med att dela dem med dig.

Dessa expertfrisörer delar med sig av värdefulla insikter baserade på många års erfarenhet från alla hörn av hundfrisörsbranschen. Alla är specialister inom sin egen nisch, vi har groomers som arbetar med särskilda raser, utställningshundar och hundar med beteendestörningar -
alla använder våra Doglyness-produkter i sitt arbete. Hitta ovärderlig information i våra groomerspotlights, där vi presenterar de groomers som är avgörande för varumärket Doglyness.

TIPS FÖR GROOMING

Din främsta källa till tips och tricks om hundvård.

Se till att din hund ser bra ut och mår bra med dessa användbara resurser om allt som rör hundvård! Från bad till borstning, nagelvård och ögonvård - dessa artiklar kommer att hjälpa dig att sköta din hund på ett effektivt och säkert sätt.
Här hittar du alla våra grooming-hemligheter med tips från
grooming-experter om specifika raser och hundtemperament, samt grooming-råd för hemmabruk.

INGREDIENSER

Hur ofta läser du ingrediensförteckningar på produkter för husdjur och känner att du försöker dechiffrera en kryptisk kod?

Vi vill alla veta vad vi lägger på vår hunds hud och päls för att
säkerställa att ingredienserna är naturliga, säkra och effektiva. Då har du kommit till rätt ställe! Vi har massor av värdefulla resurser som hjälper dig att läsa innehållsförteckningar, identifiera skadliga ingredienser och välja kvalitetsprodukter för grooming.
Du får lära dig om naturliga, säkra ingredienser, deras egenskaper och hur de kan bidra till din hunds hälsa. Du hittar också information om otrevliga ingredienser och varför de bör undvikas.

februari 15, 2024

Aloe Vera för hundar - Upptäck Aloe Verans läkande krafter

december 04, 2023

Hur man känner igen helt naturliga och ekologiska produkter för husdjur

oktober 15, 2023

De giftigaste ingredienserna i hundschampo och hur man undviker dem

HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE FÖR HUSDJUR

Låt oss lära oss tillsammans att uppfostra friska och glada pälsdjur!

Varje hund är helt unik, med olika behov baserade på olika faktorer som ras, genetik och tidigare uppfostran. Om du förstår hur du ska stödja din hunds hälsa och välbefinnande kan du hjälpa den att må bra långt upp i åren! Från vilken mat du väljer att ge din hund till hur du hanterar hundens ångest och trauma - ju mer du vet, desto mer kan du visa dig som den bästa hundföräldern. Här hittar du värdefull information som hjälper dig att stödja din hunds hälsa och välbefinnande.

HÅLLBARHET

Hållbarhet är kärnan i allt vi gör här på Doglyness.

Från att använda planetvänliga, botaniska ingredienser till komposterbara förpackningar leder vi rörelsen mot en miljövänligare djurvårdsindustri.
Branschen har inte varit den mest miljövänliga och använder massor av plast och giftiga kemikalier - men vi vill ändra på det! Läs mer om vårt engagemang för hållbarhet, hur vi ser till att våra produkter
är jordnära och hur vi lämnar ett fotavtryck på planeten.

november 15, 2023

Tips för hållbar hundvård

augusti 23, 2023

Varför vi inte använder plast.

augusti 18, 2023

Hållbarhet - på Doglyness sätt

Sustainable dog grooming tips

november 15, 2023

Tips för hållbar hundvård

När det gäller skötseln av våra husdjur har varje beslut vi fattar en inverkan. Som hundfrisörer och djurägare kommer våra husdjurs hälsa och välbe...

Läs mer