Vi presenterar Doglymat: Den miljövänliga mattan för hundvård

Vi har spännande nyheter som säkert kommer att göra din hunds trimningsrutin mycket bättre. Möt Doglymat, vår senaste skapelse som är utformad för att höja din husdjurs komfort och säkerhet under trimningssessioner.

På Doglyness har vår mission alltid varit att erbjuda innovativa och miljövänliga lösningar för husdjursägare och hundfrisörer. Vi tror på att fylla gapen på marknaden och förse medvetna djurägare med produkter de kan lita på.

Ett gap vi identifierade var bristen på högkvalitativa, naturliga och effektiva bordsmattor för trimbordet. De befintliga alternativen vi hittade var ofta tillverkade av giftiga material och erbjöd inte den komfort och det stöd som hundar behövde. Därför är vi så glada att introducera Doglymat. Vi gör redan vågor inom trimningsbranschen eftersom Doglymat har blivit en finalist för New Product of the Year 2023 på Pet Industry Federation Awards!

Doglymat

Doglymat är ett kvalitetsbidrag till din miljövänliga hundtrimningsverktygslåda.

En Trimbordsmatta som ingen annan

Doglymat är inte din vanliga trimningsmatta; det är en genomtänkt lösning som prioriterar ditt husdjurs välbefinnande, tillsammans med planetens välbefinnande. Vi förstår att trimning ibland kan vara en skrämmande upplevelse för husdjur, och det är därför vi har lagt vårt hjärta på att skapa en matta som säkerställer deras komfort och säkerhet under hela processen.

För husdjursägare: Om du är djurägare vet du hur viktig trimningen är för dina fyrbenta vänner. Oavsett om du har en lekfull valp eller en äldre hund är trimning viktigt för deras hälsa och välbefinnande. Doglymat erbjuder en stoppad och halkfri yta som gör trimningen enklare och roligare för dina husdjur samtidigt som den minimerar röran och stressen.

För professionella trimmare: Vi vet att ditt jobb kräver precision och omsorg. Doglymat är utformad med dina behov i åtanke. Den ger en stabil och säker yta för dina lurviga kunder och ser till att de förblir bekväma och säkra under trimningen. Dessutom betyder den halkfria designen att du kan arbeta med förtroende, med vetskapen om att dina fyrbenta kunder inte kommer att glida runt.

Den hemliga ingrediensen: Kokosfiber

Kokosfiber är ett av de superstar-material som får Doglymat att sticka ut. Hämtad från kokosnötens yttre skal och skal är denna fiber inte bara mjuk och hållbar utan också helt fri från skadliga ämnen eller kemikalier. Dessutom är det en förnybar resurs, och kokospalmer är kända för sin minimala påverkan på mark-, vatten- och energiresurser.

Kokosfibrer har också en inbyggd försvarsmekanism som motstår tillväxten av skadliga bakterier, röta och svamp. Så, inte bara är Doglymat bekväm för ditt husdjur, den är också hygienisk!

Doglymat coconut fiber

98% av materialen som används i Doglymat kommer från naturligt ursprung.

Dämpning som är anpassad till ditt husdjurs behov

Vi vet alla att våra husdjur kommer i olika former och storlekar. Därför är Doglymat™ tillgänglig i tre olika storlekar, vilket säkerställer att varje husdjur, från den minsta valpen till den största fyrbenta följeslagaren, kan njuta av dess fördelar.

  • Liten: 63 cm x 43 cm (24,8" x 16,9")
  • Medium: 80 cm x 55 cm (31,5" x 21,7")
  • Stor: 106 cm x 61 cm (41,7" x 24")

Oavsett storleken på din lurviga vän kan de nu ha en bekväm och säker trimningsupplevelse.

Säkerhet först med halkfritt grepp

En av de främsta bekymren under trimningen är husdjurets säkerhet, och därför har vi gjort Doglymat extra säker.

Doglymat har en dubbel halkfri design. Den översta lagret, tillverkad av naturlig kokosfiber, ger en yta som din hund kan stå på med förtroende utan att halka runt. Inga nervösa valpar på bordet längre!

Det undre lagret är tillverkat av 100% naturlig SVR 3L-gummi, en högkvalitativ gummi producerad i Vietnam. Detta gummi erbjuder inte bara dämpning och stöd för ditt husdjurs leder, utan ger också ett starkt grepp på trimbord eller vilken yta som helst.

Miljövänlig och fri från skadliga kemikalier

Vi tror att att ta hand om våra husdjur och vår planet går hand i hand. Därför är Doglymat tillverkad av miljömedvetna material och är fri från PVC, BPA, latex, giftiga lim och mer. Alla Doglymats tillverkas lokalt och produceras inom EU enligt Good Manufacturing Practices med användning av högkvalitativt, miljövänligt kokos- och skalfiber samt naturgummi.

Dessutom skickas alla Doglymats plastfritt, inslagna i komposterbar Green Cell Foam tillverkad av majs och förpackade i en återvunnen kartonglåda.

När du väljer Doglymat väljer du en produkt som bryr sig om både ditt husdjur och miljön med vår No Nasties Pledge, precis som alla våra produkter på Doglyness.

Doglymat

Topptier dämpning och grepp ger komfort och stabilitet under trimningen.

Vårdtips för långvarig prestanda

Att ta hand om din Doglymat™ är enkelt. Här är några väsentliga tips för att säkerställa att den förblir i toppskick:

  • Skydda mot oljor: Håll oljeprodukter borta från mattan för att undvika fläckar.
  • Rengöringstips: Rengöring är enkel; använd bara en trasa lätt fuktad med vatten och en droppe tvättmedel. Undvik att sänka ner mattan och lägg alltid den platt för att torka.
  • Var värme-klok: Placera din matta borta från värmare eller öppen låga för att bevara dess halkfria egenskaper.
  • Färgningsförsiktigheter: Använd ett skyddande överdrag om du planerar att färga din hund medan den är på mattan för att förhindra fläckar.
  • Nagelklippningsråd: Var försiktig med klor som är benägna att blöda på mattan, och rengör ytan omedelbart vid behov.
  • Underhåll för halkfunktion: Doglymat kan dra till sig smuts och hår, så kom ihåg att rengöra den efter varje trimning. En grundlig rengöring med vatten och tvättmedel rekommenderas vid slutet av din trimningsdag.
  • Smart förvaring: Förvara din Doglymat™ på en sval, skuggig plats, borta från direkt solljus för att bevara dess naturgummi. När du rullar för förvaring, vänd logotypen utåt för att förhindra att den fastnar.

Feedback på Doglymat

Kolla in några av de fantastiska recensionerna vi redan har fått från grooming-communityn som har haft möjlighet att använda Doglymat:
Doglymat

Några strålande recensioner från vår Doglyness Tribe.

 

Skillnaden med Doglymat

Doglymat är mer än bara en matta; det är en lösning på vanliga problem med grooming. Vi har hämtat inspiration från yogamattor för att skapa en produkt som minskar stressen på din hunds känsliga leder, förbättrar balans och stabilitet samt främjar en djupare bindning mellan dig och ditt husdjur under grooming.

Så om du är en djurägare eller professionell groomer som värdesätter din hunds komfort och miljön är Doglymat här för att göra grooming till en fröjd. Kolla in Doglymat i två roliga färger: Pawfect Pink och Minty Paws, och låt oss veta vad du tycker!