Lämna ett tass-positivt avtryck på planeten

Hos Doglyness är vi djupt engagerade i hållbarhet och planetens välbefinnande. Vi är medvetna om den skadliga inverkan kemiska ämnen har på både människor, djur  och miljö. Genom medvetna val av säkra, växtbaserade och hållbara ingredienser och material kan vi förbättra den övergripande hälsan samtidigt som vi bidrar till en hälsosammare värld. Vi förstår att hundar är särskilt mottagliga för allergier och andra hälsoproblem, vilket är anledningen till att vi prioriterar användningen av certifierade naturliga och hållbara ingredienser för deras välbefinnande och bevarandet av vår planet.

Doglyness är engagerad i hållbarhet genom att använda veganska flaskor för sina produkter

Vi älskar våra komposterbara flaskor och lock, och vi är säkra på att du också kommer göra det!

Vårt tillvägagångssätt för att bry oss om Moder Jord 

På Doglyness är vi stolta över att leda vägen som hållbara pionjärer inom pälsvårdsindustrin. Så här gör vi ett påtagligt och positivt intryck:

  1. Patenterad Veganbottle®: Som pionjärer är vi glada att vara det första djurvårdsvarumärket som använder den patenterade Veganbottle®. Tillverkad av 100% råkomposterbart material möjliggör denna innovativa förpackningslösning att vi kan eliminera plast från våra produkter. Genom att ta detta steg bekämpar vi aktivt plastförorening och minskar betydligt vår miljöpåverkan.

  2. Förbud mot plast och icke-hållbara material: Vårt åtagande för hållbarhet sträcker sig över alla aspekter av vår verksamhet. Vi har infört ett omfattande förbud mot användning av plast och icke-hållbara material i hela våra tillverknings-, förpacknings-, leverans- och lagringsprocesser. Genom att göra det visar vi vårt outtröttliga engagemang för att minimera miljöskador.

  3. Högkvalitativa växtbaserade ingredienser: Våra produkter innehåller noggrant utvalda ingredienser från högkvalitativa växtkällor runt om i världen, levererade inom EU. Dessa ingredienser har erhållit certifiering från den ansedda Ecogea Institute som organiska och veganska, vilket säkerställer efterlevnad av de strängaste hållbarhets- och kvalitetsstandarderna. Med detta tillvägagångssätt erbjuder vi en harmonisk blandning av effektivitet, naturlighet och miljöansvar.

  4. God tillverkningssed: Doglyness kosmetiska produkter tillverkas i enlighet med riktlinjerna för god tillverkningssed (GMP). Vi samarbetar uteslutande med betrodda tillverkningspartners som delar vårt oföränderliga åtagande för hållbarhet. Detta partnerskap säkerställer att våra produkter produceras ansvarsfullt och uppfyller våra stränga standarder för kvalitet och miljöpåverkan.

Vårt fortsatta åtagande

Vårt engagemang för hållbarhet är en pågående resa av kontinuerlig förbättring. Medan vi är oerhört stolta över våra nuvarande initiativ, betraktar vi dem som grunden på vilken vi kommer att bygga en ännu ljusare framtid. Vi lovar att ständigt utmana gränser, utforska innovativa lösningar och ytterligare förbättra vår hållbarhetspolicy. Vi bjuder in dig att delta i denna omvandlande resa då vi tillsammans arbetar mot en grönare och mer hållbar framtid.

Tillsammans har vi möjlighet att skapa ett varaktigt och tass-positivt avtryck på vår planet. Genom att välja Doglyness för dina pälsvårdsbehov bidrar du aktivt till hållbarhet och att skapa en bättre värld för våra älskade, fyrbenta kamrater och kommande generationer. Låt oss ge oss ut på detta meningsfulla äventyr tillsammans.

 

Läs mer om Doglyness

Vill du veta mer?

Du kan gå till Vår filosofi-sida eller kontakta vårt team - vi är här för att hjälpa till med att besvara alla dina frågor.