Utvalda recensioner och betyg från Judge.me Product Reviews ®

Se varför människor älskar Doglyness! Dessa recensioner från riktiga Doglyness-kunder har samlats in från vår produktundersökning, Judge.me Product Reviews®. Efter varje beställning samlar vi in produktspecifika betyg och feedback för att kunna ge dig ökad nöjdhet och för ständigt förbättrade resultat.

Valerija Radman

“ Den bästa pälsvårdsprodukten jag någonsin har använt “

Jag provade äntligen Doglyness pälsvårdsprodukter. Pälsen är glänsande, mjuk men puffig och lätt att sköta. Fortfarande finns det inte ens en trassel. Schampot skummar fantastiskt. Under de senaste månaderna har mina pudlar inte fått ordentlig hårvård på grund av min nyfödda bebis, så den stora överraskningen för mig var att det var så lätt att reda ut deras päls.

Jag provade äntligen Doglyness pälsvårdsprodukter. Pälsen är glänsande, mjuk men pu...

LÄS MER
Kelsey Walter

“ Går aldrig tillbaka “

Jag älskar OATS Calming Linje! Jag använder det på en långhårig Lhasa Apso med känslig hud, som kommer in varje vecka för ett bad och vård. Jag känner att det här är det enda schampo och balsam där jag kan se en faktisk förbättring av hans hud och päls. Dessutom är glansen helt otrolig!

Jag älskar OATS Calming Linje! Jag använder det på en långhårig Lhasa Apso med käns...

LÄS MER
Eileen Persia

“ Förälskad “

Jag har arbetat professionellt med hundvård i över 17 år och min treåriga jakt efter produkter som uppfyller mina krav på etik och kvalitet är över. Doglyness är inte bara hälsosamt för mig och hundarna, utan även för naturen. Zero waste är vägen framåt, både för planetens framtid och för pälsvårdsindustrin.

Jag har arbetat professionellt med hundvård i över 17 år och min treåriga jakt efte...

LÄS MER
Chiara Mensa

“ Synlig skillnad “

Jag har provat Doglyness Immortelle-serien och jag blev imponerad av de synliga resultaten från första badet: mer glans, mjukare känsla och tjockare volym. Helt enkelt lysande! Och en så härlig subtil doft också. Jag är supernöjd med resultatet, och dessutom älskar jag att flaskorna, etiketterna och locken är komposterbara eftersom jag har gjort en personlig resa.

Jag har provat Doglyness Immortelle-serien och jag blev imponerad av de synliga res...

LÄS MER
Kenny Leakan

“ Utmärkta produkter som gör mina grooms möjliga “

Jag älskar stora som små varelser och är en hängiven vegan sedan flera år tillbaka. Starkt miljöskydd är viktigt för mig så att vi kan skydda och bevara den för framtida generationer, så att de kan fortsätta uppdraget att rädda vår planet, är jag innerligt tacksam över att ha sådana fantastiska vänner som Doglyness.

Jag älskar stora som små varelser och är en hängiven vegan sedan flera år tillbaka....

LÄS MER
Mel Roethle

“ De bästa produkter jag någonsin har använt under 22 år “

Efter 22 år av grooming kan jag utan reservationer säga att Doglyness är den bästa produkt jag någonsin har använt. Mina kunder (och jag) är ständigt imponerade! Deras uppskattning över planetens välbefinnande är bara pricken över i:et. Jag kommer alltid att stödja Doglyness agenda och produkter!

Efter 22 år av grooming kan jag utan reservationer säga att Doglyness är den bästa ...

LÄS MER
Mária Podmanická

“ Bästa pälsprodukten på marknaden “

Efter att jag började använda Immortelle Rejuvenating Line för ett år sedan har pälsen på mina pudlar förbättrats på alla sätt. Färre tovor, frisk hud, otrolig volym och glans. Som groomer använder jag den alltid i min salong för olika raser och pälstyper med perfekta resultat. Absolut att rekommendera!

Efter att jag började använda Immortelle Rejuvenating Line för ett år sedan har päl...

LÄS MER
Angelika Pavlenko

“ Förälskad i Doglyness produkter “

Tack så mycket för dessa fantastiska produkter. Jag är överlycklig över resultaten! Pälsen är starkare och mer glänsande, den har den perfekta texturen, vilket är nummer ett för pudlar! Det ger en helt annan päls när du rör vid den. Pälsen känns tjockare, starkare och är lättare att borsta. Det hjälper också så mycket under pälsbyte.

Tack så mycket för dessa fantastiska produkter. Jag är överlycklig över resultaten!...

LÄS MER
Shareena Griscom

“ Fantastiska produkter “

Jag har tävlat som djurfrisör i 12 år. Doglyness produkter skapar fantastisk textur, och återfuktningen efteråt är imponerande. Istället för att bara täcka håret med silikon på ytan, arbetar Doglyness från insidan och ut. Jag är kär i den här produkten! Zero-waste certifierad ekologisk och vegansk!

Jag har tävlat som djurfrisör i 12 år. Doglyness produkter skapar fantastisk textur...

LÄS MER
Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)