Enkelt och Bekymmersfritt

Hos Doglyness vill vi att du ska älska våra produkter lika mycket som vi gör. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, erbjuder vi en enkel och bekymmersfri returprocess. Du kan returnera dina Doglyness-produkter inom 30 dagar från leveransdatumet.

För att säkerställa en smidig returupplevelse, vänligen notera följande riktlinjer:

  1. Oanvända och Oskadade: Produkter måste returneras i sitt ursprungliga skick - oanvända, oskadade och i den ursprungliga kartongförpackningen. Förpackningen måste vara obruten och oöppnad. Tyvärr kan vi inte acceptera returer som inte uppfyller dessa krav på grund av hälso- och hygienskäl, och återbetalning kommer inte att utfärdas.

  2. Lämplig Förpackning: Vänligen välj en lämplig kartongförpackning för att skydda föremålen under transporten. Att se till att varan är ordentligt skyddad och att förpackningen du skickar den i hjälper till att förhindra skador under transporten.

Vänligen ge oss 5-7 arbetsdagar för bearbetning efter att din retur har kommit till vårt lager. Efter bearbetningen kommer vi att återbetala beloppet till det betalningssätt du använde vid köpet. Vänligen ge oss 3-5 arbetsdagar för att återbetalningen ska ske. 

Vänligen notera att vissa varor inte kan returneras. Vi accepterar inte returer av presentkort eller varor som är på rea. För att slutföra din retur krävs en kvittens eller en köpbekräftelse.

I vissa situationer kan delvis återbetalning beviljas. Detta inkluderar varor som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadade eller har saknade delar på grund av skäl som inte orsakats av oss.

Garanti

Doglyness Sweden erbjuder ett års garanti för materialfel på våra produkter som uppstått på grund av produktionsproblem. Varje produkt genomgår en individuell inspektion för att fastställa ursprunget till eventuella skador. Produkter som skadas på grund av olämplig användning/hantering omfattas inte av garantin.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar angående returer, tveka inte att kontakta oss på shop@doglyness.se. Vi finns här för att hjälpa dig.