Friska, vackra hundar och ett hållbart miljötänk

Hos Doglyness använder vi kraften i naturen för att positivt påverka våra fyrbenta vänner och vår miljön. Vårt syfte är att ta hundvård till en högre nivå genom att erbjuda helt naturliga produkter som främjar hundars välbefinnande samtidigt som vi bevarar vår planets hälsa. Vi anser att hundar har en inneboende skönhet och vi strävar efter att låta deras naturliga skönhet stråla.

Vårt åtagande för hållbarhet

  Naturliga Lösningar

  Vi värdesätter Moder Jord och respekterar allt levande. Vårt åtagande för effektiva naturliga produkter för hundar går hand i hand med vår hängivenhet till människor, djur och miljön.

  Innovation, Socialt Engagemang och Hållbarhet

  Vi står för innovation och strävar ständigt efter att pusha gränserna för vetenskaplig forskning inom naturliga grooming-lösningar för pälsdjur. Vi samarbetar branschexperter och utvecklar toppmoderna, med hög standard, för husdjur. Vårt mål är att bli den mest betrodda globala linjen för helt naturliga produkter samtidigt som vi upprätthåller vårt ansvar gentemot miljön.

  Hållbara lösningar för husdjur

  Vi prioriterar hälsa och välbefinnande för våra husdjur och vår planet. Våra produkter är noggrant utformade för att vara miljövänliga och vi säkerställer att deras produktion, användning och avfallshantering har minimal påverkan på miljön. Vi tar vårt samhällsansvar på allvar, oavsett om det handlar om vårt produktutbud, interaktioner med kunder och leverantörer, eller att främja en positiv arbetsmiljö.

  Doglyness, för kärleken till hundar och planeten!

  Våra Grundläggande Övertygelser

   

  1. Respekt för Allt Levande: Vi åtar oss att ta ansvar för att behandla allt levande med respekt och medkänsla, inklusive djur, människor och naturen.

  2. Ekvivalent med Kvalitet för Människor: Vårt åtagande för excellens driver oss att skapa helt naturliga husdjursprodukter som är på samma kvalitetsnivå som de bästa produkterna för människor på marknaden. Vi  anser att våra husdjur förtjänar det bästa.

  3. Anpassade efter Hundars Behov: Vi förstår att olika hundraser och pälsar har unika krav. Våra helt naturliga pälsprodukter är skräddarsydda för att möta specifika behov hos olika hundar, vilket säkerställer optimal vård och resultat.

  4. Överträffa Kemiska Alternativ: Vår hängivenhet till naturliga lösningar får oss att överträffa prestandan hos kemiska alternativ på marknaden. Vi tror att helt naturliga produkter kan leverera överlägsna resultat utan att kompromissa med våra husdjurs hälsa eller miljön.

  5. Husdjur som Ledstjärna: Som djurägare är vi nära bekanta med den kärlek och omsorg våra pälsklädda vänner förtjänar. Vår passion för hundar och miljön driver oss att arbeta för deras bästa och skapa en harmonisk koppling mellan människor, hundar och Moder Jord.

  Vi är förkunnarna av "The Apawcalypse"

  Genom att välja Doglyness är du med på vår resa till att skapa en bättre värld för våra pälsklädda vänner och framtida generationer, med hjälp av naturens egen kraft. Tillsammans låter vi en hållbar revolution härja fritt och tar hand om den skönhet som vilar hos våra husdjur och på vår planet.

  Tror du att Doglyness är för bra för att vara sant?

  Du får avgöra själv: ta en titt på våra exklusiva Produktlinjer
  —vi är säkra på att du kommer att bli förälskad i dem!