Doglyness cruelty-free badge

Vi älskar alla djur och skulle aldrig göra något som skadar dem

Vårt löfte om cruelty-free
Enligt EU-lagstiftningen från 2013 får inga nya kosmetiska produkter som har testats på djur inte säljas i Europa, även om själva testningen gjorts utanför EU (källa). Ingen kan vara gladare än vi över detta! 

Vi tror på att respektera och skydda välbefinnandet hos alla levande varelser

När du väljer Doglyness-produkter för dina grooming-behov kan du vara säker på att tillverkningsprocessen inte inneburit några aktiviteter som skadar eller dödar djur - Det kommer den aldrig att göra!

Vi är stolta över att kunna berätta att våra produkter är certifierade som vegan av ECOGEA Institute, vilket innebär att de inte innehåller några djurextrakt eller animaliska biprodukter, varken som ingredienser eller i tillverkningsprocessen.

Hos Doglyness testar vi först på människor!
Vår främsta regel när vi tar fram nya produkter är att de måste vara lika bra, eller ännu bättre, än de bästa kvalitetsprodukter som finns för människor. Det är anledningen till att alla våra produkter har testats på människor först, eftersom - låt oss erkänna det - våra hundar är små människor med tassar.

Vi utmanar dig att testa oss!

Våra produkter är helt säkra för människor och kan till och med användas på nyfödda bebisar eftersom våra lösningar alla är certifierade som ekologiska och veganska av ECOGEA Institute, vilket är den högsta kvalitetsstandarden för naturlig och ekologisk kontroll - en standard som följer EU:s regler för naturliga och ekologiska kosmetiska produkter.

Dessutom är alla Doglyness kosmetiska lösningar pH-balanserade för att passa både husdjur OCH människor med den mest känsliga huden.

Varje produkt vi skapar är fri från ämnen som etanolaminföreningar (MEA, DEA, TEA och andra), mineraloljor, parabener, petrokemikalier, fenoxietanol, ftalater, PEG:ar, silikoner, sulfater, färgämnen, triclosan, GMO och är alltid cruelty-free. Du kan läsa allt om detta på vår sida för NO Nasties pledge.

 

 

The Doglyness way

Vi gör saker "På Doglyness sätt"

Cruelty-free är bara en av de nyckelaspekter som definierar vårt unika sätt att göra saker: läs mer om vår NO Nasties pledge, Ekologiska och veganska certifieringar, Tillverkad i EU-garanti och Åtagande för plastfritt