Därför Greenwashing är inte vår grej

 

Natur och välbefinnande: En växande rörelse

I den värld vi lever i kan betydelsen av natur och välbefinnande inte överdrivas. Allt eftersom människor blir medvetna om hälsorisker förknippade med icke-ekologiska produkter och förekomsten av skadliga gifter och cancerframkallande ämnen, sker ett globalt uppvaknande med ökad efterfrågan på fler ekologiska alternativ. Varumärken följer den här trenden genom att anpassa sina produkter och sin marknadsföring till den naturliga och ekologiska sektorn. Det är viktigt att förstå skillnaden mellan vad som skiljer Doglyness ekologiskt certifierade produkter från andra.

Bara ord räcker inte

Många produkter marknadsförs numera som "Naturliga" eller "Ekologiska" men det räcker inte med ord och garantier om de inte stöds av oberoende certifieringar. Användningen och marknadsföringen av dessa termer förblir oreglerade, vilket leder till att många konsumenter felaktigt tror att "Naturliga och Ekologiska" produkter är minimalt bearbetade och fria från giftiga kemikalier och konstgjorda doftämnen. Tyvärr kan tillverkare på detta sätt vilseleda och märka sina produkter som "ekologiska" eller "naturliga" samtidigt som de fortfarande inkluderar bearbetade, giftiga och kemiskt förstärkta ingredienser.

Kraften i att vara Ekologiskt Certifierad

Hos Doglyness vägrar vi att delta i greenwashing-praxis. Därför är certifiering av största vikt för oss. Vi har valt Ecogea-organisationen - Institutet för kvalitet och kontroll av naturliga och ekologiska produkter som certifieringsorgan för våra produkter. Ecogea är ett ansett institut och fastställer hög standard för definitionen  av vad det innebär för en produkt att vara naturlig och ekologisk. Deras certifieringsprocess omfattar rigorösa kontroller av ingredienser och många produktionsrevisioner för att säkerställa överensstämmelse med deras strikta kriterier. Varje certifikat förnyas vartannat år, med möjlighet till oanmälda inspektioner under denna period. När du ser Ecogea-logotypen på våra produkter kan du lita på att de har förtjänat utmärkelsen att vara genuint naturliga och ekologiska.

Att säkerställa förtroende och transparens

Vi anser att det är viktigt att ge konsumenterna möjlighet att fatta informerade val. Genom att söka efter betrodda certifierade ekologiska logotyper kan du vara trygg i att du och din familj får produkter som uppfyller högsta standard för kvalitet och äkthet. En ekologisk produkt utan certifiering är helt enkelt "greenwashing" - vilseledande och utan substans.


Var med och gör skillnad med Doglyness

När du väljer Doglyness väljer du produkter som har genomgått strikta certifieringsprocesser för att säkerställa deras ekologiska integritet. Vi engager oss och strävar efter att ge dig den högsta transparensen, förtroendet och kvaliteten. Tillsammans avvisar vi greenwashing och uppmuntrar istället certifierade ekologiska produkter som verkligen bryr sig om ditt välbefinnande och miljön.

Upptäck den sanna essensen av ekologi

Utforska vårt sortiment av certifierade ekologiska produkter och upptäck den verkliga naturkraften i varje flaska. Kom med oss i vårt uppdrag att prioritera hälsa, stödja hållbarhet och bygga en framtid där äkthet och transparens råder. Tillsammans kan vi göra en betydande skillnad och påverka - en certifierad ekologisk produkt i taget.

 

Vad som gör oss unika

Doglyness är certifierat
PÅLITLIGA CERTIFIERADE PRODUKTER

Alla Doglyness produkter är etiskt källade och bär en officiell bevisform för dessa påståenden. Doglyness upprätthåller full ansvarsskyldighet och transparens för alla använda ingredienser och är helt ekologiskt certifierade och veganska av Ecogea-institutet.
Läs mer om våra certifieringar

Doglyness är ärligt och transparent
TRANSPARENS OCH ÄRLIGHET

Vår strävan är att bygga transparenta kundrelationer genom att ge ärliga svar och vara öppna om "hur" vi gör det vi gör. Doglyness tar upprätthåller full ansvarsskyldighet och transparens om sina tillverkningsmetoder och alla ingredienser som används i deras produkter.
Läs mer om våra ingredienser

Doglyness är jord-pawsitive
VÅRA PRODUKTER PÅVERKAR JORDEN TASS-POSITIVT

Vi vill visa hur ett litet men mäktigt företag kan lämna ett positivt avtryck på planeten! Om vi kan göra det, kan alla göra det!
Läs mer om vår hållbarhetspolicy