Vi prioriterar hundars välmående och det gör oss lyckliga!

Allt började med en vacker vänskap
Doglyness grundades av Anka Hana Sladoljev och Christina Abbott, två djurälskande vänner som bestämde sig för att förändra världen för människans bästa vän och vår planet. Vår vänskap började i Zagreb, Kroatien, år 2013. Efter att ha bott på olika ställen i fem år, Anka i Europa och Christina i Kanada, återförenades vi i Tyskland år 2018. Genom en serie händelser påbörjade vi vår resa mot att utveckla och förstärka den mänskliga kontakten med hundar. Vi brinner för att förändra världen och vi vill dela med oss det av vad vi kan lära av hundar samtidigt som vi skapar en social medvetenhet om vår inre kontakt med hundar. Tre saker som drev oss framåt med kraft var hjärta, vilja och passion.

Anka Hana & Hugo

Anka Hana Sladoljev—vår grundare—och vackra Hugo

Välmående hundar och den miljö vi lever i är vår HÖGSTA PRIORITET
Vårt uppdrag är att utveckla de bästa, helt naturliga groomingprodukter som är bra för hundar, vår dyrbara miljö och för dig. Våra produkter är noggrant framtagna och utvecklade med hjälp av professionella experter och forskare inom branschen. Genom detta samarbete har vi identifierat vad som behövs i en produktserie för att bli de ultimata, perfekta pälsvårdsprodukterna. Som ett resultat har vi fått fram de mest överlägsna naturliga ingredienserna som finns på marknaden. Vi anser att din hunds hud förtjänar inget annat än det bästa. Vi har använt vår professionella groomingerfarenhet, vår kunskap om olika hundraser och pälsbehov för att skapa en säker, helt naturlig serie med högeffektiva groomingprodukter.

Hugo, bär en specialdesignad kostym från Doglyness Immortelle

Hos Doglyness är Moder Jord vår förebild
Vår mission är att introducera både hundägare och icke-ägare till den kraft och förmåga djur har att koppla oss samman med naturen, välmåendet och en högre kraft.

Hundar är alltid i kontakt med naturen; därför arbetar vi direkt med Moder Natur för att designa naturliga, hållbara och miljövänliga produkter. Vi behöver ändra vårt sätt att tänka och se saker. När vi inser att jorden är så mycket mer än bara vår miljö, känner vi oss manade att skydda henne på samma sätt som vi skulle göra med oss själva.
Ett ökat medvetandet och uppvaknande behövs då planetens framtid beror på vad vi gör med vår kunskap och våra insikter. Jorden och alla arter på jorden, är i verklig fara. Om vi kan utveckla en djup relation med jorden, kommer vi att ha tillräckligt med kärlek, styrka och kontakt för att förändra vårt sätt att leva. Jorden är inte något utanför oss; det är vi. Jorden är en kärleksfull moder som vårdar och skyddar alla människor och alla arter utan diskriminering.

Utifrån våra djurs kärlek och miljö vet vi att vi har utvecklat de bästa pälsvårdsprodukterna som finns på marknaden!

Jag hoppas att våra produkter får din hund att stråla och må bra samtidigt som du känner dig bra med att använda giftfria produkter i nedbrytbara förpackningar. Doglyness är bra för din hund, bra för planeten och bra för din själ.

Läs meddelandet från vår grundare.

 

Lär dig mer om Doglyness

Vill du veta mer?

Du kan besöka sidan Vår filosofi eller bläddra i vårt exklusiva produktsortiment—vi känner oss säkra på att du kommer att gilla dem!